in verbinding ontstaan wonderen

 

Zusters gezocht om vanuit het hart een verbinding te maken!!!

Ik ben op zoek naar gelijkgestemde vrouwen om een vrouwencirkel mee te starten.

Ik wil beginnen met een open cirkel, waarin iedereen die zich vrouw voelt, welkom is. Van daaruit kan er ook een gesloten cirkel ontstaan. Als er voldoende belangstelling is dan kan er ook meteen een gesloten cirkel opgestart worden (min. 4, max. 10 vrouwen).

 

Wat is een vrouwencirkel?

Wanneer vrouwen met de juiste intentie samenkomen ontstaat er iets magisch.

Een vrouwencirkel is een groep gelijkgestemde vrouwen die 1x per maand of kwartaal samenkomen om elkaar te onderwijzen, elkaar te steunen en op te tillen. Waar je mag ZIJN. Je mag meeliften op de zachte, liefdevolle groepsenergie die zuiverend en helend werkt. Je voelt je onderdeel van je zusterfamilie en verbonden met de vrouwelijke energie. Er wordt samen gelachen en gehuild, gepraat, geluisterd en gezongen, gemediteerd, gedanst, rituelen, lichaamswerk , ademwerk gedaan en alles wat zich op dat moment aandient/nodig is. Maar vooral... is het een plek om helemaal jezelf te mogen zijn, zonder rol te hoeven spelen zoals die van moeder, dochter, echtgenote, collega etc. Om jezelf kwetsbaar op te mogen stellen in de wetenschap dat er naar jou geluisterd wordt, je helemaal gezien wordt en dat alles wat in de cirkel gezegd wordt, in de cirkel blijft. Alles in het diepste respect naar elkaar en naar het leven. Het is een manier om samen met je zusters weer contact te maken met jou eigen innerlijke kracht en licht en daardoor tevens dienend te zijn voor de vrouwelijke energie en het groter geheel. Een vrouwencirkel is dus een verbindende bijeenkomst voor vrouwen om te delen en te helen. We willen het vrouw-zijn en het leven vieren in al haar aspecten. 

Vaste onderdelen zijn de deelronde, kaarttrekking en een meditatie.

 

Waarom een vrouwencirkel?

Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar verbinding.

Wij vrouwen hebben zoveel te delen...   kracht, wijsheid, liefde, creativiteit.... Wat al eeuwen onderdrukt wordt mag er nu weer helemaal zijn, mag weer naar buiten komen zodat de mannelijke /vrouwelijke energie weer in balans kan gaan stromen. We zitten in een cirkel omdat in een cirkel iedereen gelijk is, allemaal verschillend maar toch gelijk. De een is niet belangrijker dan de ander. Iedereen mag zijn zegje doen en wordt gehoord.

 

Wat is het verschil tussen een open en een gesloten vrouwencirkel?

In een open cirkel is iedere vrouw welkom. De samenstelling van de groep kan daarom wisselend zijn. We komen een keer per kwartaal samen. We doen een cacaoceremonie om de harten nog meer te openen. Ik ben de hoedster van de cirkel en zal de middag of avond begeleiden. De betaling is per keer dat je meedoet. 

In een gesloten cirkel is er een vaste groep zusters die 9 a 10 keer per jaar samenkomt zodat er een diepere, spirituele verbinding kan ontstaan. We dragen de cirkel samen, het is meer een organisch geheel, wat betekent dat iedereen iets aan kan dragen en de hoedster en plaats van samenkomen wisselend kan zijn (wel in de buurt). Er wordt dan ook meer commitment aan de groep gevraagd en ik ga er van uit dat je je best doet om alle cirkels mee te doen. Je legt 1x in voor het hele (resterende) jaar. 

 

Wat is een vrouwencirkel niet?

  • De vrouwencirkel is geen praatgroep en geen therapiegroep.
  • In een vrouwencirkel is geen plaats voor roddels of het denigreren of naar beneden halen van andere wezens.

 

Als er in een besloten cirkel plaats is en je bent geïnteresseerd dan kun je een keer mee doen om te voelen of het iets voor je is.

 

vrouwendag

Een dag waarin we het vrouw-zijn gaan vieren. Met onder andere een cacao en blauwe lotus ceremonie en baarmoederhealing. Meer info volgt.

 

Spreekt dit je aan, stuur dan een mail of vul het contactformulier in voor meer informatie.