mooi zijn betekent jezelf zijn

hathayoga:

is er op gericht om door middel van houdingen en ademhaling  bewustwording van lichaam en geest te creëren waardoor je dichter bij jezelf kunt komen. Het versterkt en versoepelt je lichaam, verstilt de geest, verbetert de ademhaling en vergroot je bewustzijn. De houdingen zijn zowel statisch als dynamisch.

yinyoga: 

is er op gericht de gewrichten en het bindweefsel te versterken en versoepelen. Dit doen we door ontspannen en eventueel ondersteund door kussens, minimaal 3 minuten in een houding te blijven en het lichaam diep te stretchen zodat de dieperliggende lagen in het lichaam bereikt kunnen worden. Het heeft een meditatief karakter.

restorativeyoga: 

is gericht op het activeren van het parasympatische zenuwstelsel; het deel van het autonome zenuwstelsel dat ervoor zorgt dat wij in een toestand van rust en herstel kunnen komen zodat het zelf genezendvermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. Je ligt helemaal ondersteunt door kussens, waarbij de totale overgave aan het niets hoeven doen de grootste uitdaging vormt.

stoelyoga:

is er op gericht mensen met verminderde mobiliteit toch te laten genieten van alle voordelen van yoga. De langzame en aangepaste houdingen kunnen door iedereen mee gedaan worden. Deze vorm van yoga wordt op de stoel uitgevoerd.