ont-wikkel jezelf

Hallo,

Mijn naam is Ynette Wilde (1966), moeder van twee dochters en baasje van een hond en drie katten.
Ik ben gediplomeerd yogadocente in hatha,- senioren,- stoelyoga en meditatiebegeleiding (aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten Nederland). Eind 2019 heb ik mijn opleiding tot restorative yogadocente succesvol afgerond. Tevens heb ik bijscholingen gedaan in o.a. kinderyoga, yoganidra, yinyoga, kashmiryoga, trauma sensitieve yoga en verschillende meditatietechnieken. Ik heb een klankschalenopleiding gevolgd en me verder in laten wijden in het gongspel. Ook heb ik les gegeven in mandalatekenen en ben ik kristaltherapeute. Om mezelf te blijven verdiepen blijf ik mezelf bijscholen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van yoga en zelfontwikkeling. Tevens heb ik me de afgelopen twintig jaar bezig gehouden met o.a. quantum-touch, diverse massagetechnieken, aromatherapie, bachremedies, spirituele ontwikkeling, chakraleer, sjamanisme en reiki.

 

Eindelijk is mijn wens om een klein yogacentrum te beginnen gerealiseerd. Ik kan nu in mijn verbouwde schuur met hart en ziel al mijn gasten handreikingen geven zodat ze zelf in staat zijn dichter bij hun ware zelf te komen.


Wat betekent Yanara?
De naam Yanara betekent “stralend licht”.
Ik geloof dat ieder wezen een goddelijk licht in zich draagt, bedekt door opvoeding en overtuigingen van de omgeving, verdedigingsmechanismen en andere lagen die niet (meer) bij ons passen.
Door helemaal onszelf te durven zijn zullen die lagen langzaam verdwijnen en zal ons licht vanzelf weer gaan stralen. Afkomst, geslacht of werk worden onbelangrijk. Alleen jouw aanwezigheid is dan al genoeg om jou en je omgeving te verlichten.
Yanara, het stralende licht dat zich in ieder van ons bevindt, we hoeven het alleen te ont-dekken.


Waar staat het centrum voor?
-LIEFDE voor jezelf, je medemens en de natuur.
-BEWUSTWORDING van lichaam en geest.
-STILTE in jezelf hervinden.
-VERANTWOORDING durven nemen voor je eigen leven.
-BIJ JEZELF THUISKOMEN.
-DOOR BEWEGING TOT VERSTILLING KOMEN.